8 Temmuz 2010 Perşembe

Kupa Hollanda'nın

Ve final maçları aşağıda gördüğünüz kadrolar ile oynandı. Mega İspanya, bense Hollanda ile oynadık. Gerçekten finale yakışan mücadeleler oldu. Sahneyi harika bir frikikle Xavi açtı. Açık ve sert futbolla geçen günde Hollanda'nın üstünlüğünü belirleyen maç 3-4 biten ikinci maç oldu. Maç skorları (İSP - HOL) 3-3, 3-4, 3-1 ve 1-3 olarak gerçekleşti. Bu sonuçlarla maçlara göre 2-1, gollere göre de 11-10 üstün olan bendeniz günün kazananı oldu.

Günün ilk maçında 2-2 biten 90 dakikanın ardından uzatmalarda da eşitlik bozulmadı.

2. maç da ilk maç gibi uzatlamalara gitti. 1-1'lik 90 dakika skoru uzatmalarda bir ara 1-4 olmasına rağmen 120 dakika sonunda 3-4 Hollanda lehine idi.

3. maçta silah tutukluk yaptı ve Mega eşitliği sağladı.

4. maç ise günün galibini belirledi: Portakallar.

2 yorum:

MegaEminTM dedi ki...

Diego'cum seni pek tebrik ederim, umarım bugünkü sonuç gibi dünya kupasını da portakallar kazanır.

Kazandın da bi efendi ol la, neyin ezici üstünlüğü kimin ezici üstünlüğü varmış bakim öle? maçların ikisini sen aldın birini ben biri berabere. Gol sayısı 10-11. Neren ezicimiş la? Aya benzer vuruşlarınla tribüne gönderdiklerini sayıyorsan istetistik olarak doğrudur, ezici dünyanın yörüngesine top gönderme üstünlüğün var:) Perşembeleri de senin günün oldu ha, şimdilik ellemiyorum ama sonrası için karışşma, bende ;)

Diego dedi ki...

mac sonucundaki istatistikleri bosuna koymuyoruz. oyunun detayları gorunsun. goren de anlar zaten ezici ustunluk nasıl olur :))