8 Temmuz 2010 Perşembe

Erken final burada!!!

2010 Dünya Kupası'nda finalin adı dün oynanan Almanya - İspanya maçı ile belli oldu. Bir ay boyunca bize futbol ziyafeti yaşatan ve vuvuzela & üründül ikilisi ile kafamızı önce hüpletip sonra gümleten kupada final 11 Temmuz 2010 pazar günü İspanya ve Hollanda arasında oynanacak. Tabi "Çahim Saa" tayfası olarak o zamana kadar beklemeye niyetimiz yok, kısmetse biz finali bugünden oynayacağız:)

2 yorum:

Diego dedi ki...

bosuna hollanda ile oynamiyoruz. bu oglen ki performansımla dunya kupasını hollandanın ne kdr istedigini gosterecegim. soldan robben ile yardırırken ortadan nistelrooy ile vurdugumu atacagim :)
ortadan van bommel, sneijder, van der vaart ile ispanya yı kendi sahasına hapsedecegim.

ve umarim pazar gunu de portakallar kaldırır kupayı. nedense nefret ettim bu turnuva da ispanya dan. bir halt oynamadan finale ciktilar.

MegaEminTM dedi ki...

Wallahi atraksiyon olsun diye bilmediğim takımı seçiyorum açıkçası ama elimden geleni yapacağım, finalin gerçekçi olması adına Hollanda'yı yeneceğim sanırım ve umarım:)

Kupa başlamadan herkes favorilerini saydı, ben bir tek İspanya alır demiştim, büyük bir ihtimalle alır da. Tutturdum ama hoşnutsuzum doğrusu, İspanya kötü futbol oynadı özellikle başlarda. Almanya'yı yenmeleri de benim için büyük süpriz oldu. İspanya kupayı alırsa tahminim tutmuş oluyor ama ne yalan söyleyeyim, gönlük Hollanda'dan yana kızlar:)

Özetle bugün için kesseniz kanımız sarı kırmızı(kirli olanı değil) akar, ama gerçek finalde...

GO ORANGES!!!